Hôtel Croix des Bretons  header
Home > Met gezin

Met gezin
Hôtel Croix des Bretons

Activiteiten voor het hele gezin: dierentuinen, rodelen in de bergen, boomklimmen, stadspaden of aquatisch centrum, allemaal op slechts een paar minuten van het hotel.
Dierenpark in de Pyreneeën

Dierenpark in de Pyreneeën

Kom en beleef een onvergetelijk moment temidden van beren en wolven, maar ook om de marmotten te ontmoeten en te voeren, een bezoek dat je gezien moet hebben dat herinneringen in je hoofd zal achterlaten en de kleintjes zal verbazen.

Par Animalier
De kerker van de adelaars

De kerker van de adelaars

Ontdek een van de grootste collecties ter wereld van vrij vliegende roofvogels en papegaaien, een ontdekkingstocht en spectaculaire dag voor kinderen in een veilige omgeving zodat ze in alle veiligheid plezier kunnen hebben.

Donjon des ailes
Bon'Air boerderij

Bon'Air boerderij

Kom en ontspan rond een picknick in de buitenlucht en laat de kleintjes kennismaken met boerderijdieren, dwergkoeien, pauwen en lama's. Een ontdekkings- en leerzame dag om te leren terwijl je plezier hebt.

La ferme du Bon‘Air
Boom klimmen

Boom klimmen

Aan de poorten van Lourdes, geschikt voor alle leeftijden, zorgen de acrobranchcursussen voor u een leuke en sportieve dag. Een echte kans om te vertrekken met een glimlach en herinneringen in je hoofd.

Chlorofil-parc
Rodelen, mountainbiken, Segway, Trotinette

Rodelen, mountainbiken, Segway, Trotinette

Een atypische manier om te genieten van een zonnige dag, vlakbij Lourdes het resort Hautacam zal u betoveren met allerlei activiteiten om te verbranden. Een moment van delen waar kinderen zich volledig kunnen uiten.

Hautacam
Lau Folies

Lau Folies

Een ontspannen vakantie voor ouders tijdens onze mooie dagen in het seizoen en een klein waterparadijs voor alle kinderen. Alles in alle veiligheid tussen glijbanen, games en schaatsen met nieuwe vrienden.

Lau Folies
Voetpad in de voetsporen van Bernadette

Voetpad in de voetsporen van Bernadette

Een leuke manier om de voetstappen van Bernadette te ontdekken met de kleintjes met puzzels en enquêtes om op te lossen. Maar pas op dat u niet meer in het spel verstrikt raakt dan uw kinderen.

Lourdes Infotourisme